At Ellen

Iets te vieren? Kom mozaïeken!

 

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een groep? Een mozaïekworkshop is een creatief alternatief voor als je iets te vieren hebt. Bijvoorbeeld omdat je jarig bent of omdat je een vrijgezellenfeest aan het organiseren bent. Of gewoon omdat je iets leuks wilt doen met je vrienden. Boek dan een mozaïekworkshop bij At Ellen en maak in een gezellige en landelijke omgeving een prachtig kunstwerk. Iedereen kan een eigen kunstwerk maken, maar je kunt ook met z’n allen aan één project werken, zoals een grote spiegellijst of een bijzettafel. Zo heb je meteen een leuk aandenken voor de aanstaande bruid of de jarige.

Het minimum aantal deelnemers voor de workshop is vijf personen en maximaal tien. De mozaïekworkshop begint om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Hoeveel kost het?
Een mozaïekworkshop kost tussen de 35 en 55 euro per persoon, afhankelijk van wat er gemaakt gaat worden. Dit is uiteraard inclusief materiaal, gebruik van gereedschap, drinken, gebak en lunch.

Interesse?
Lijkt het je leuk en wil je nog meer informatie? Of misschien wil je meteen al een workshop boeken? Bel me dan op  06 205 863 35. Of stuur een mail naar ellen.verhoogt@kpnmail.nl  Tot snel!

Meer informatie vind je ook in de flyer Creatief met mozaïek. (download)