At Ellen

Leer ook mozaïeken

Lijkt het je leuk om iets creatiefs te leren? Bij At Ellen kun je in een gezellige en landelijke omgeving in korte tijd leren mozaïeken. In een hele dag leer je de basisbeginselen, zoals het werken met verschillende soorten materialen en het gereedschap. Maar ook hoe je met verschillende achtergronden kunt werken. Verder leer ik je hoe je met de stukjes tegel en glas een compositie kunt maken en contrast en reliëf kunt aanbrengen. Tijdens de workshop werk je aan een eigen of een uitgekozen ontwerp. Het kunstwerk neem je uiteraard na afloop mee naar huis. Mocht het nog niet helemaal klaar zijn, dan heb je inmiddels genoeg kennis en kunde om het thuis af te ronden. Omdat de lijm eerst nog moet drogen, zul je het voegen in ieder geval thuis moeten doen. Je krijgt daarvoor het benodigde materiaal mee, samen met een duidelijke voeginstructie.

Klik hier voor de voeginstructies (pdf).

Het minimum aantal deelnemers voor de workshop is vijf personen en maximaal tien.

Hoeveel kost het?
De workshop van 1 dag kost 65 euro. Dit is uiteraard inclusief materiaal, gebruik van gereedschap en consumptie, drinken, gebak en lunch.

Wanneer?
We beginnen om 9.30 en eindigen rond 17.30 uur.

Interesse?
Lijkt het je leuk en wil je nog meer informatie? Of misschien wil je meteen al wat boeken? Bel me dan op  06 205 863 35. Of stuur een mail naar ellen.verhoogt@kpnmail.nl  Tot snel!